I KNOW YOU WANT TO MAKE ME SMILE BUT DON'T

Kom precis hem från världens slappaste träning. Var drygt 10 pers och alla fjantade sig hela tiden så det blev inget vettigt alls gjort. Just nu sitter jag i min svettigaste outfit och känner mig fräsch, ska väl hoppa in i duschen om några minuter. Både onsdag och torsdag ska jag få somna och vakna bredvid niclas och det pirrar i min mage när jag tänker på det. På fredag ska jag äta pizza med oscar och alexander (och karin? hoppas!) på pinoccio och det ska bli så kul. Ska sparka oscar på benet så han får hoppa på kryckor igen. Jag är full av känslor men nästan alla är bra. Jag mår bra. Nej jag mår mer än bra. Jag tror vi alla vet vem jag har att tacka för det.

niclas niclas niclas
you are pretty amazing you know <3

MONDAY SONG

Det finns så mycket saker som man bara tar för givet. Man tar för givet att vänner alltid ska finnas kvar och man tar för givet att allting kommer ordna sig till slut. Jag är fortfarande förvånad över att man kan försvinna på ett ögonblick. Kollade just in Karins bilder på OP1B och jag kände i hela mig att jag saknar er så himla mycket. Jag trivs på bruks såklart, men samtidigt saknar jag er alla varje dag. Önskade att ni inte skulle glömma bort mig, och det vet jag också att ni inte har. Men snart kommer ni ha gjort det. Jag är glad att jag hade er i mitt liv

Wrooom

Nu har jag övningskört mina 2 första vändor. Första med Nickes bil och så idag fick jag äran att köra Rogers nya bil vilket jag är tacksam över. Dock är det ju lite jobbigt att vara livrädd men det gick mycket bra idag tycker jag. Imorgon har jag 2 timmars håla och sen ska jag hem till pappa och chilla innan träningen. Det känns också skönt att jag fick två läxor gjorda idag! Nu ska jag äta glass med tre smaker.

Hoppas det blir fest på fredag, jag tycker det skulle vara så himla roligt.

BEAT ON THE BRAT

Provet i datakunskap var inte specellt svårt och sedan har jag redan gått igenom word exel och powerpoin på cultus så förhoppningsvis får jag bara tenta av det andra! Isåfall har jag bara en lekion på fredagar och slutar halv tre på tisdagar! Skööönt. Idag kommer Bea och Krabban hem till oss och jag ska mysa med dem. Jag önskar att Nicke hade föreslagit att han skulle komma också men det gjorde han inte så det blir en ensam kväll. Idag ska jag längta efter festival, precis som jag alltid gör. Det är så fruktansvärt långt till juli men jag känner ändå att kampanjen ÖSTHAMMAR&EKEBY-TILL-HULTSFRED kommer att bli en success.

dagens + slutar halv tolv
dagens - elin är 6 mil bort

I can't do everything but I'll do anything for you

DU ÄR VÄRD ATT DÖ FÖR, DET ÄR SANT, DU ÄR INTE SOM NÅGON ANNAN JAG NÅGONSIN MÖTT

Jag visste redan från början att du inte skulle komma hit ikväll. Det verkade som att du uppriktigt ville och så tror jag också att det var. Jag intalade mig själv att inte bli besviken och att det inte spelade någon roll. Men nu sitter jag här lika besviken som jag alltid blir när vi inte kan ses. Varje cell i min kropp vill ha dig här ikväll.

YELLOW

Min kväll kommer bestå av fakturabetalningar, läxor och längtan efter dig här i min säng. Just nu önskar jag verkligen att du vore i min säng. Tina säger att hon tror att alla är bögar jag undrar om det verkligen är så. Att alla är bögar alltså. Det kan lika bra vara sant om man tänker på vilken märklig värld vi lever i. Märklig men fantastisk, det är väl sån den är. Och är det verkligen sant att man får sätta namn på stjärnorna? Jag vill säga att du är varenda en. Du är himlen och havet och vinden i håret. Du är snön som kämpar sig innanför mina kläder och du är solen som mina värmer kinder. Du är skrattet och tårarna och du är överallt. Jag vill tro att du är överallt. Saknar dig.

Sjukuk

BOOM PANG CRASH

känns det i mina bihålor


JARÅÅÅÅÅ

Tusen gånger om var jag inställd på P&L i sommar men efter hultsfreds senaste bandsläpp så ändrades ju allt. The killers till hultsfred och som vi har väntat! 4 år! Vi drar till hultsfred, det gör vi

(Bara mamma säger att det är okej......)

TUSEN PUSSAR


Lean on me

Ibland önskar jag att det vore lika enkelt och lika tillåtet att visa sin kärlek för andra människor som det är hos djur. Jag tittar på mina två hundar och ser hur Sture vilar huvudet mot Caspers kropp utan att det är någonting annat än fantastiskt. Han vilar sig mot sin storebror utan att blinka och jag önskar ibland att det vore lika enkelt för oss att göra så. Kanske är det enkelt egentligen, kanske är det bara vi som krånglar till det. Men när blev det egentligen så svårt att luta sig mot varandra?


Jag har sagt det förut men jag måste säga det igen

Att jag får somna och vakna med huvudet mot din hals är kanske ett mirakel
Hur känslan sprider sig från fingrarna ut i tårna

Nicke Östlin du är det bästa jag har i mitt liv

Stupid tisdag

My throath is killing me

SKIN AND BONESLosing touch

Åhhhhhh jag har blivit sjuk! Det river och sliter i halsen men trots gårdagens motgångar så spelade jag först match (vinst med 8-3 mot stenhagen så skönt!) och sedan drev jag vidare ute i kylan mot Jeppe och Pohl's födelsedagsfest. För dom som kände många var det säkert en trevlig tillställning men så var tyvärr inte fallet för mig och vi drog hem vid ett och det kändes alldeles lagom om det inte möjligtvis var lite sent. Idag har jag efter många djupa diskussioner med nicke kollat på innebandy och suttit framför tvn.

När vi pratar med varandra och du berättar hur det känns så tycker jag otroligt illa om mig själv. Du kanske inte är perfekt, men du är så nära som det går att komma. Du är allt du är hela min värld, jag vet inte vad jag ska göra för att du ska förstå det mitt hjärta,

Jules


Tankar för dagen

Vad jag än gör så känns det som att du blir sur på mig
Du säger att du aldrig varit såhär kär förut men är det verkligen sant?
Isåfall förstår jag inte varför allt jag gör är fel och den jag är inte passar in i oss

Jag behöver dig mer än jag älskar dig och jag älskar dig så himla mycket

Coldplay är slut och håkan är för dyr, livet som fattig student har hunnit ikapp mig

Åh jag har sån himla mensvärk! Efter en sovmorgon och konstiga vibrationer så sitter jag i skolan. Nu ska jag ta lokalan och sedan 811 ut till gräsö för att söka sommarjobb. Ikväll hoppas jag att elin sover hos mig efter den löjliga övningskörningskursen.


Ps, Sofie fyller 18 idag (grattis igen) jag är så jävla avundsjuk. Men hänger jag läpp över att det är ett år och 3 månader kvar idag? Ska sanningen fram så, ja.


Jag var tärnan vid ditt släp, din livegna lakej

Jag har en vitlöksklyfta i örat för det hugger till varje gång jag sväljer. Hoppas verkligen inte att jag kommer bli sjuk nu för det har jag absolut inte tid med. Imorgon ska jag inviga min säng hos pappa i öregrund och på fredag ska jag gå övningskörningskurs + matcher i helgen. Så som sagt, har inte tid att bli sjuk. Jag bangar på knut imorgon, jag är ledsen FEST-tjejerna men jag lyfter mer än gärna på hatten för eran spårning som jag hoppas på. Jag tränar faktiskt hellre innebandy än spårar och blåser bort som förra året.


Om du var ett krig
Var jag väl terrorbalansen
Vi var musik
För eliten ute på kanten nu
Undrar jag var du är
Jag har visat var jag står

Ps, tina kan vi inte dra på en konseeeeeeeeeeeeeeert ge mig pengar och åldern inne vafan

När paniken bryter ut ler du svagt och viskar till mig du är värd att dö för

Åh vad jag vill gå på spelning! Kollade in ticnet idag för att se vad coldplay biljetten för i sommar skulle gå på och vad ser jag. Utsålt? Det får inte vara sant. Jag som totalt hade ställt in mig på att skaka ass på Viva la vida tour den 22 augusti på Sthlms stadium. Men som sagt, åh vad jag vill gå på spelning! Det spelar nästan ingen roll vad det är för nån men varför är jag fattig och bara 16 soon to be 17 år? Vad hände med hösten 07 och spelningar överallt.Mitt indiehjärta slår och slår och slår

Det är nåt som känns fel

Jag önskar att man inte behövde tänka på det hela tiden

Saknar dig så jävligt, varje dag


Are the streets you're walking on a thousand houses long

Igår åt jag oxfilé med nicke och idag spelade vi kort hos victor i en evighet. Nu blir det några avsnitt oc tills jag somnar med Elin och det går bra nu kompis det går bra nu. Imorgon ska jag äntligen spela innebandy igen.

Ps. Michaela blev 17 igår. <3 (Fan va sämst att vi fyller 17 i år)

xoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

Det finaste som någon sett


Jag ska inte lämna den här hålan med rödljusen på jag ska inte långt långt bort härifrån

För tusende gången får jag frågan "känns det bra på bruks, trivs du?" och för tusende gången så funderar jag och försöker känna efter hur det känns. Jag kan inte bestämma mig för hur det känns. Det enda jag vet är att det än så länge inte har känts dåligt. Det som jag har märkt nu är att om jag någon sekund känner mig ensam så behöver jag bara tänka på att nicke är i samma byggnad och under samma tak så känns allting bra igen. Jag vet att Nicke Tina Elin Sofie Fanny Julia och Carro finns under samma tak som jag så känns allting lite bättre igen. Och klassen, fylld av tjejer, verkar faktiskt väldigt bra den med. Det är nåt särskilt med dessa Alundabrudar helt enkelt. Om tjugo minuter kommer Nicke hem och då vill jag lukta godast i världen och vara sockersöt så han påminns om att han borde vara ihop med mig för alltid. Jag tror att det blir en ljusare framtid för mig.

If happy little blue birds fly above the rainbow why oh why can't I?

Får väl dra till med nåt så simpelt som att aaaamaaagaaaad jag klarade av min första skoldag. Det var virrigt och kallt och jag kände mig mest bara uttittad hela tiden men jag tror att när det nya jobbiga lägger sig så kommer jag att trivas på bruks. Visst jag känner att jag saknar 1B förbannat mycket men sånt är livet helt enkelt. Man kan inte vara överallt även om jag önskar det ibland. Ikväll har jag gjort tabben att chilla hos mormor i två dimmar (tråkigt) och sedan kämpat mig upp till öregruns hallen (kallt) och inse att träningen visst var i östhammar (surt). Nu kallar sängen på mig och jag längtar till i morgon för då ska jag och Nicke fira våra 8 månader med skitgod mat och olagligt många pussar.


Goodnight you princes of main you kings of new england

Mitt hjärta är mycket större än stockholm och jag skulle aldrig ljuga för dig

Ca 3,5 h senare är bloggen klar men visst blev det väl lite bättre än min tidigare mat-inspirerade sida? Jag velar fram och tillbaka för vilket som jag gillade bäst. Klockan står på 23,30 och kvällens önskan är redan gjord. Imorgon ringer alarmet 06.00 eftersom jag har lovat att jobba lite. 100 spänn/h catjiiing! Idag kändes det lite som att Nicke hade tröttnat på mig. Jag vet att det inte var så, men jag blev bara rädd att han kanske ljög när han sa att han tyckte om mig mest av allt. Sen kom jag på att han nog faktiskt inte ljög alls och då blev jag lycklig igen.

På torsdag börjar jag skolan, hoppas jag har växt 20 cm tills dess så jag inte behöver känna mig liten och förvirrad. Någonting säger mig att allting känns så mycket bättre bara man är stor och förvirrad istället.

Peace out y'all


anders w gör mig så fylld av känslor att det känns som att jag ska explodera

men jag antar att det är så det känns, när man älskar


JAG ÄR MÄTT

Här sitter man och tycker lite synd om sig själv och tänker att nu kan borde det väl inte skita sig mer för ikväll. Men jo det gör det för nu har jag på nåt sätt lyckats välja FOOD som stilmall på bloggen och min andra försvann. Som att jag är nåt jävla matvrak som vill ha sin blogg dekorerad med mat. Fan.

nörd

Igår var jag nicke elin och lengstrand ute och åkte skridskor på olandsån. Vi åkte inte så länge men under tiden vi spelade hockeymatch mot varandra så lyckades jag dra på världens vurpa och slå i bakhuvudet. Det betyder alltså att idag kan jag knappt röra nacken för att musklerna i fram blev uttöjda så snabbt. På onsdag ska jag till tandläkaren och röntga min tand för att se om det är några ytterligare fel än att en bit har lossnat. 2009 har börjat så otroligt bra.

Nytt år nya möjligheter

Jag fick vara med några av dom som jag tycker om allra bäst på tolvslaget och det är det som räknas

Nyårsafton förde med sig ett blått knä och skrapsår på axel och armbåge haha
Plus att en bit från min framtand har lossnat

SUCCESS

Nu blir det pizza med familjen östlin sen tar vi antagligen bilen ut till gräsö. Åh vad jag älskar honom.

RSS 2.0