21:49

Idag har jag badat och solat och bränt mig och pussats och ätit jordgubbar och varit glad hela hela dagen.

20:53

Ja allt är upp och ner/ut och in och jag känner mig så himla ensam. Du åker på fredag och det är det enda som är som det ska och jag PMSar mig fram genom vår sista vecka tillsammans trots att det enda jag vill är att vara nära dig.

Och livet är så orättvist ibland, människor rycks bort och jag tvingas stå och titta på när dom som blev kvar går i en miljon bitar.

22:58 Om kärlek

Allt rullar på precis som det ska och jag jobbar, dricker öl, vinglar runt och somnar tätt intill med pannan mot hans axel. Och mitt i lyckoruset och dansen och människorna så ser jag honom alltid där. Det spelar ingen roll om vi går hem på kvällen hand i hand eller om vi dansar oss svettiga i ett rum fyllt av andra människor, jag ser honom överallt ändå. Och framförallt: Han ser Mig. Hela hela tiden. Och hur klyschigt det än låter så plockar han fram det bästa ur mig och just nu finns det ingenting annat i hela världen som jag skulle kunna önska mig.

23:46

Tiden går alldeles för fort för om 10 dagar åker du bort och jag blir sådär ledsen igen som jag blev häromdan och jag kommer njuta av sommaren ändå men inte utan er hjälp kompisar. För jag är inte bra på sånt här. Men imorgon ska jag i alla fall på date på ikea och vara glad trots att jag hela tiden kommer på att jag snart blir ensam och då hugger det till som en tagg rakt i hjärtat. Jag är inte bra på sånt här.  

RSS 2.0