20:31 Om att tycka saker

Saker jag tycker om:
att dansa tills hjärtat nästan går sönder, bra hårdagar, klänningar, feministiskt initiativ, miljöaktivister, tinas väderingar, att gå hem från någon och inte kunna sluta le, animal planet, te, prästost, att röka flera cigaretter på rad för att man är fast i ett djupt samtal med någon som man inte känner, sture, gräsö, uppsala, bra betyg, bekräftelse, leon, vårkänslor, barndomsvänner, nya vänner, att ta studenten, att inse att man börjar bli kär i någon, att sen inse att det är ömsesidigt, att svepa sista ölen med nån och sen vingla hem på sina cyklar, varma mackor på dagen på kvällen på natten, blommor, the smiths och electro.

Saker jag inte tycker om:
grodor, paddor och allt som har med det släktet att göra, vita tonåringar som försöker rappa, skavsår utanpå och i hjärtat, ångest, ensamheten som slår över mig ibland, minusgrader, sverige demokraterna, högerns sätt att se på samhället, att så himla många faktiskt håller med högern, människor som vägrar låna ut sina paraplyn när det regnar, taxar, fannys festmusik, spotifyreklamen, att sakna, betyget VG, nagellack som lossnar efter en dag, kaffe, tårtor, ihåliga huvuden, tjejer som tror att dom bara måste vara hjälplösa, ametist på twitter, morgonjävlar, att tro att man inte räcker till, otrohet/förnedring, svartsjuka, och till sist när jag tycker att saker är fel men inte gör ett skit för att ändra på det.

15:01 Om att vara kär

Jag är så upp över öronen förälskad i dig. Ibland känns det nästan som att hela kroppen är en storlek för liten eftersom känslorna pumpar så hårt i bröstet att det känns som att hela jag ska explodera till miljoner bitar. Jag hoppas så innerligt att det aldrig aldrig händer, för då skulle jag inte längre kunna krama dig. Skulle ju inte bli kär i nån, så pang bom blev jag det.

12:05

När man upptäcker att någon räknat månader och tänkt på saker mycket mer än man trott att personen gjort. Det kan vara det absolut finaste.


17:51

Jag är så dålig på att agera som man ska och tänka på andra och ha överseende och låtsas som att jag inte bryr mig om saker. Det enda som jag kan är att vara jag. Det är inte fy skam men ibland önskar jag att jag var bättre på att vara någon annan.

22:20 Att fånga en fjäril

Ja! Bra!
- Jag tar studenten om två veckor
- Om några minuter har jag skrivit klart min sista uppgift på hela gymnasiet
- På onsdag har vi våran studentskiva 
- Jag ska ha min megasexiga klänning med horklackar till <3
- Jag har skaffat mig den bästa mannen någonsin, å han gör mig lycklig
- Jag har ett sommarjobb
- Min fina klass är fin världens finaste
- Jag har fått några fräknar
- Sa jag det där om min man?
- Jag är nöjd med mina betyg för första gången någonsin

Nej! Ångest!
- Jag tar studenten om två veckor.
- Vad faaa-an ska jag göra med mitt liv?
- Pengar. Alltid dessa pengar.

14:47

Jag lever, i allra högsta grad.

22:46

Hela dagen har spenderats i solen på ett berg alldeles intill ett skvalpande hav med fina fina människor som jag verkligen tycker om. När jag nu alldeles nyss tog min kvällscigg under de halvt utslagna körsbärsblommorna i den 18 gradiga vårkvällen så slog det mig att jag mår så himla bra. Inte bara tack vare alla änglar runt omkring, utan även tack vare mig själv. Tack vare att jag vågar vara nöjd och stolt över att jag är jag och tack vare att jag vågar tro att jag duger.

Idag skulle vi ha varit tillsammans i tre år, men jag tänker inte mycket på det eftersom livet går vidare och mitt är påväg i precis rätt riktning. Jag är mycket gladare nu och det vet jag att du också är.


Julia

19:51 Sotiga barn

Idag har solen kramat mig hela dagen både utanpå och inombords. Solen skiner hela tiden och om 3 veckor tar vi studenten. Tre veckor. Jag tänker göra de här tre sista veckorna till de absolut bästa. Kanske bästa någonsin.


11:03

Det är så himla tråkigt att alla är så upptagna hela tiden. Jag är också upptagen såklart, men det blir så tydligt hur beroende jag är av andra människor när dom inte har tid. Eller ja, det är väl egentligen bara en som inte har tid, men det är trots allt den viktigaste människan.

10:44

Amagad hur ska jag klara 4-5 veckor utan dig? Dödödödödödödööddö


22:10

Alltså när folk beter sig som idioter och sen inte ens förstår det själva.....


17:03Jag tycker om den här bilden så himla mycket, kanske för att jag hade min finaste klänning, kanske för att vi drack öl, kanske för att vi var i Berlin, kanske för att mina bästa vänner var bredvid mig eller kanske, kanske för att det var min födelsedag.

13:44

Ibland trillar jag ner i mitt lilla självförtroendeshål, men den här gången vill jag inte hamna där. Du är så bra för mig och jag vill inget hellre än att lita på att jag också duger precis som du alltid visar att jag gör. Det är vår, då får man vara förälskad.Sotiga barn barfotta fötter genom hela stan

22:19 Barfota fötter genom hela stan

Valborg världens bästa borg är över och jag är för gammal för att gå ut två dagar i rad. Jag somnade klockan elva till nån slags film men trots det får jag lida mer än jag förtjänar idag. Jag dansar fortfarande runt på moln (kan nån bara ta ner mig nån gång) och nu har Nicklas anmält oss till betessläpp nästa helg så då kan jag dansa ikapp med kossorna. Fantastiskt.

Nu börjar heartbreak hotel, och om en månad tar vi studenten.

RSS 2.0