Skyll dig själv inget händer här, men det gör ingenting om dina händer är här

Idag har jag och nicke kollat på 5 scrubs avsnitt. Nu sitter jag här och fnissar för mig själv bara för att jag börjar bli sömnig. Ska strax packa väskor och gå isäng och imorgon ska elin bjuda mig på en vampyr bio. Tills dess ska jag ha klurat ut några julklappar. Herregud va svårt det är i år. Jag vill att det ska vara perfekt! Nicke la just handen i någons mens. Jag tycker att det är det roligaste som har hänt idag.

Sanningsdan

Jag antar att det egentligen bara handlar om att jag saknar dig. Det känns så smutsigt, som om jag gör nåt som man egentligen inte får. Jag önskar att jag inte kände så. Godnatt min vän.

Come sunshine

Jag vill bara må bra!

Ett skratt och ett leende betyder inte så mycket om det inte har kommit för att stanna.
Jag trodde att du hade kommit för att stanna, men jag hade fel.

Ryggen värker extra idag.

Det känns som att jag vill gå ut och skrika ut all ilska som kommer ifrån ingenstans

Om alla är emo på guc så kanske det är där jag hör hemma trots allt.


Hihidol

Nej nu har idol gått för långt. Johan Palm är en nobody. Vad i helvete är det med tjejerna som skriker halsen ur sig och låter som att de får orgasm när de får stå bredvid honom på scenen? Skäms! Och what's up med peter jihdes jävla pekfinger?!


Kevin forever

Where trouble melt like lemondrops

Det kanske är lika bra att inte ta upp det här men jag är så jävla less på livet som bärare av 25 skittunga väskor varje dag. Så jävla trött på bussar. Så jävla trött på allt. Jag saknar dig. Jag saknar dig så jävla mycket . Trasig dag. Jag behöver dig Nicke! Var är du när jag behöver dig!


Somewhere over the rainbow

Fruktansvärt vacker



Till nicke

Egypt

Idag har det varit en schön dag. Matteprov, rökdykning och så lite buggkurs på det. Att snömuddningssäsongen är igång är återigen ett faktum men det gör inget för 2 ggr på 2 dagar är inte så illa ändå. Kom just in från en joggingtur med Elin. Har precis avslutat lite styrketräning för ryggen som gör ont ganska mycket. Vi orkade inte gå ner till stan och simma idag så det fick bli några kilometers jogging istället. Imorgon är det torsdag. Det är en tråkig dag. Jag tycker inte om tråkiga dagar.

Nu ska jag hoppa in i duschen, poppa popcorn och krypa ner bredvid Elle och kolla på greys. Sen kommer Niclas att ringa. Jag längtar.


Coldplay - collection


Snö är fint och mysigt. till en viss del.

dagens:
släpar mig upp vid fem och gör mig i ordning. tar i med all min kraft för att få upp ytterdörren eftersom all snö har blåst åt det hållet och det är skittungt att få upp den. vadar i snön ner till bilen och tar hjälp av mamma för att få upp garagedörrarna. hoppar in i bilen, klarar oss ner till sex färjan. fryser ihjäl. snö överallt! ska gå på färjan men den gungar så mycket så att jag nästan klämmer mig mellan färjan och klaffarna. tar färjan över. ställer mig för att vänta på bussen. får veta att alla bussar är inställda när jag ringer till upplands lokaltrafik (idioter för övrigt). tar tjugo i sju färjan hem igen.


en vanlig dag för en gräsöbo

Be careful where you stand

Det har varit tre händelserika dagar. Tre dagar fyllda med intryck, glädje och sorg.

Fredag var det minnesstund. Minnesstund för Jonas Israelsson stod det på lappen som man fick. Det var svårt att förstå när man läste på pappret. Jag läste det igen och igen men det är fel för det kan inte vara rätt. Man får kanske inte känna så som man gör när man är jag, men jag kan inte hjälpa att det alltid känns som att någonting fattas. Du fattas mig, hela jävla tiden.

I lördags spelade vi 3-3 mot årsta, vi var bra. Vi kunde likabra ha vunnit och det var nära. På kvällen var jag med Niclas. Underbara Niclas. Vi somnade intill varann och vaknade på samma sätt i morse. Jag åkte till Uppsala och träffade två av mina systrar. Den ena har förlovat sig. Jag är väldigt glad över det. Hennes kille är väldigt bra.

Jag har pluggat. Kollat på tv. Lyssnat på coldplay. Men jag kan inte hjälpa att det gör ont i bröstet. Som eld.

Jules

Här finns du kvar




"Gråt inte för att jag är död
Du har min röst
den finns i dig
den kan du höra när du vill
Du har mitt ansikte
min kropp
Jag finns i dig
Du kan ta fram mig
när du vill
Allt som finns kvar
av mig
är inom dig
Så är vi jämt tillsammans"


19.18

Det händer så mycket olyckor hela tiden så man blir helt paranoid.
Varje dag tänker jag att nån ska dö, eller att någon ska skada sig.
Nicke.. du får aldrig försvinna.

Inga ord kan beskriva hur mycket jag älskar dig


The loosers now will be later to win

Okej här kommer ännu ett efterlängtat inlägg. Veckan har gått fort och långsamt på samma gång men nu är den fan över och det är skönt! Idag har jag jobbat som en flitig myra både på skoltid och på studiestugan. Imorgon är det begravning och då tänker jag inte åka till skolan alls. Imorgonkväll är det tänkt att niclas ska komma hit och det tror jag att jag kommer att behöva.

För övrigt så har det varit tomt i skolan utan en viss Orre orm som har varit sjuk men vi hoppas på att ha honom tillbaka på banan till nästa vecka!

Nu blir det innebandyträning

xoxo JULES

SÄLJES

Nån som är sugen på att köpa lillebrors kolor eller farmors chokladflarn för 50:- styck av mig?

Forever doesn't live here anymore

Idag har jag sprutat skum, gjort beeptest, simmat 26 längder, gått 2 km och solat solarium. Känner mig väldigt hurtig och allt har varit väldigt skönt. Just nu äter jag en mandarin och kollar på greys anatomy hemma hos Elin. Nu börjar det igen.

Hugs

Födelsedag

Idag fyller Annelie 17 år och det ska firas. Grattis gumsan!


Where the ocian meets my hand

Jag är fortfarande inte helt övertygad om att du är borta. Trots tårar, texter, bilder, polisrapport, dödsannons, minnesstund, kramar, saknad. Fortfarande inte helt övertygad. När ska man sluta bli chockad när man upptäcker det som är sant? Det är chocken som gör ondast. När det hugger till i hjärtat och man ser dig framför sig.

"Trots fågelbajs på axeln lyckas jag se skrämmande snygg ut" Typiskt dig. Du var så fantastisk.

Uppskedika får 5/5 toast

Gårdagens partaj var mycket lyckat. Dansade med en sjukt spårad Fredde och försökte väl som vanligt para ihop Elle med någon. Har svaga minnen av att jag blev taffsad på av en sjukt kort asiat (inte therry) och det är ju inte bilder man vill ha i sitt huvud. Intaget av alkohol blev lite för stort och det resulterade i b to the akfyllan from hell. Vaknade sju av att hela rummet snurrade haha. Gick upp och åkte iväg på match som vi vann. 8-6 mot funbo och med lite tur så kammade vi hem det. Nu ska jag snart kolla på greys anatomy och sen kommer Niclas hit så vi kan sova i den nya sängen ihop. Du är det bästa som finns.

Jag älskar Östhammars gänget. Fruktansvärt mycket.

They're dark but they're clear

Vaknade kvart i elva idag, otroligt skönt att få sova ut. Får mer och mer ont i ryggen dock och det känns mindre bra. Simtränade för första gången igår och jag orkade fan knappt ingenting. Får jobba på det så går det nog lättare snart. Min nya säng är helt underbar och trots att det luktar Ingvar Kamprad i hela mitt rum så trivs jag väldigt bra. Idag ska bli en bra dag. Ska snart ringa upp Elle och ska tagga henne till ikväll. Vi ska glida till stan och förfesta och sen åka till uppskedika och rock away med thailändarn! Man kanske skulle bränna en skiva... Mycket som måste fixas. Måla naglar, välja kläder, duscha, raka benen, GLHF. Hoppas på att Shejk fixar presenten också för annars kommer det kännas en smula genant. Nu ska jag nog stoppa i mig lite frukost och sen inleda min fixardag. Såg din dödsannons idag, fortfarande overkligt.


9/5 <3

A song for your heart

Mycket bra dag
Mycket glad dag
Mycket Niclas i mitt huvud idag

Världen är vacker med dig


Glimmervägen 7

Gud var på min sida igår

Jag älskar dig

Har varit en lång dag med mycket smärta och imorgon ska vi ses. Funderar på att sjukanmäla mig och vara hos Elin tills du slutar eller någonting liknande. Jag orkar inte gå i skolan. Jag vill bara ringa dig, och krama dig, och höra dig säga att allt kommer bli bra.

Utan dig är ingenting bra och världen är bara vacker när du är här,

Snälla ge mig en andra chans

blanksteg

Jag blir rädd när jag upptäcker att jag hatar mig själv så mycket att det värker i varenda kroppsdel.

Du är det finaste jag har

Why must you always come here and talk about nothing?

Helgen har gått fort men har varit helt okej. Vinst mot storvreta med 3-1 i lördags och det var chockerande men gudomligt
Det gjorde dock att vi missade bion men vi vägde upp det med tända ljus, entrecote och potatisgratäng. Efter maten var jag helt slut och vi slocknade som små ljus. (I alla fall jag som vanligt) Idag vaknade jag hos Nicke. Firade dom sex månaderna med att pussas som galningar och stryka streck över saker som ändå suger röv ibland.

Streck streck streck

Eftermiddagen har jag jobbat hos rika sommargäster och sett deras foto på dem och kung carl gustav. Vårat "område" kryllar av rika jävlar med inglasade utomhusrum. Medans vi fogade badrummet poppade vi på deras sterero med Ted Gärdestads greatest hits. 40 jävla låtar. Vill aldrig lyssna på honom igen.

Veckan som kommer ser ljus ut. Imorgon bio med Nicke. Ska äntligen få se James Bond (he-he.) Tisdagen blir träning som vanligt och sen onsdagen. The big day! Efter skolan käk på little italy med the lejdis och sen ska jag och L prova på simträning på centralbadet. Känns att det är på tiden att jag gör något åt min rygg som aldrig slutar göra ont. Sen är det ju alltid ett plus att öva på sin simförmåga om man bor på en ö. (Min simförmåga ligger på minus)

Nu ska jag se klart på knocked up och rocka fett som vanligt

STOP ROCKING THE BOAT

Back on track efter träningen med lite kramp i vaden.
Match i helgen och bio med Niclas för att celebrejta våra 6 fina månader.
Tre timmars skoldag imorgon mmjau

För övrigt så nämnde jag ju en dagens hjälte i mitt tidigare inlägg.
Jag hade försökt SMSbetala stadsbussen men lyckats skicka till fel
nummer. Busschauffören var en sur jävel (som vanligt) och försökte
slänga av mig. Då kom en jättegullig 25+are fram och betalade till mig

Snacka om att det finns gentlemens där ute.

Goodnight you princes of main, you kings of new england

Nåt säger mig att du blir borta en lång lång tid

Har just suttit och kollat igenom alla bilder som finns på din facebook. När jag vill prata med dig så tittar jag upp till himlen och jag undrar om du brukar höra mig dom kvällarna som jag viskar godnatt. Jag har inte gråtit för dig på så länge men idag känns det som ett slag i magen och allt börjar om igen. Det är så jävla orättvist. Det är så jävla orättvist att du är borta. det känns som vi hade så  mycket kvar att skratta åt och jag bara saknar dig,


"All tid som har förflutit
Ja dagar blev till år min vän
Vad händer sen?
Vi ser och vi förändras
Inget blir ju som förut
Allt har ett slut
Men om du kom tillbaks
Och visade mig
Gav mig svar

Kan ej minnas din röst
Dina ord du sa, dina andetag
Blickar ut i intet
Har glömt bort hur du log mot mig när du såg på mig"

Dagens hjälte: Den okända killen som betalade som betalade min bussbiljett i morse.
Dagens minus: Jonas. det är alltid jonas

Du var för bra. För bra för den här världen

Har fått en jobbig blåsa på tungan som jag inte kan sluta tänka på. Idag har jag försökt äta nyttigare så att jag ska sluta ha ont i magen hela tiden.
 
Resultat:
 
Frukost: Fruktyoghurt med müslie
Lunch: Biffstroganoff med ris, tomater, gurka & morötter
Mellanmål: Rågfralla, apelsinjuice, dricksyoghurt

Pretty good I must say

M och jag kom överens om att äta på little italy nästa vecka. Pizzabuffé låter ju inte helt fel faktiskt. 
Ikväll blir det innebandy och sen övernattning hos N som jag förövrigt är hos just nu.  

Slut på ord


Snäll plugghäst 92

Start: 17, 15
Tid nu: 20,52

NÄSTAN klar med hemprovet i medicinsk grundkurs.
My god va mycket att skriva om helt ointressanta saker

Nöje

Kom till skolan, kändes helt okej trots att lovet var slut. Upptäcker att R har satt fast en dildo på mitt skåp och skrivit massa skit.

Så.jävla.kränkande

Trodde jag skulle slippa sånt här nu när jag bytt skola och alla blivit äldre

890501-081013

Solen skiner på löven och det är så vackert. Tjocktröjan är på men ändå fryser jag inuti. Jonas jag tror det är dags att du kommer hem nu. Jag förstår inte hur löven kan påminna mig om dig. Kanske är det för att de är så vackra? Lika vackra som du? När vattnet cirkulerar framför mig så tänker jag på dig. När vinden skakar i trädkronorna så tänker jag på dig. När jag vaknar tänker jag på dig. När jag somnar tänker jag på dig.

Du var inte färdig här.

Men om du får för dig att komma tillbaka, så är det dags nu.
Vi är så ledsna Jonas. Vi är så ledsna över att du försvann.

För en gångs skull så är jag inte vilsen i en vinternatt

Jag hade kul igår! Ikea med familjen och Elin och köp av ny säng. Sen häng på elgiganten i en timme där vi provade "vänner" stolarna. Efter det åkte Elin och jag till Alunda där det var ös hos Karman the man. När alla dragit så var det tjejerna kvar och då hade -i alla fall jag- sjukt kul. En shot för mycket blev det dock och min jacka är lerigare än det nånsin varit men det var det värt.

Nu sitter Nicke i soffan och kollar på en film. Jag ska gå dit strax. Hoppas han vill vara min för alltid.

Ps, tack Mickan för bloggen, du är äg.


RSS 2.0