12:15

Här sitter jag med mina springbyxor på och skickar tusen ansökningar till olika frivilligorganisationer och hoppas på att nån av dom vill ha min hjälp. Är så trött på att bara eat, work, sleep repeat så jag hoppas att jag kan få möjlighet att arbeta lite extra för någon annan än mig själv. Man kan ju iofs tycka att jag arbetar för någon annan än mig själv på sjukhuset men det räcker inte riktigt känner jag.

Sen jag började träna i januari har mitt midjemått minskat med ungefär 4 cm. Lite för världen men mycket för mig. Känner mig mycket finare nu så det är bara att hålla i träningen fram till våren. Har anmält mig till blodomloppet med jobbet så man vill ju inte skämma ut sig helt inför kollegorna.

Det sista jag ville säga var att JAG HAR FÅTT EN LÄGENHET. PUNKT. Efter x antal månader av letande ska jag äntligen få flytta till en liten källarlägenhet med diskho och matbord och en säng som inte är i taket.

Livet ser ljusare ut.

11:22

Helgen gick i vännernas tecken med fuldans på ÖG i fredags med Ax och Lilleman och sedan bakishäng i solen hela lördagen som avslutades med en förfest så att vi alla kunde säga hejdå till fantan som sticker ut i världen idag. Känns sorgset att inte få se den donnan på många månader men är ju såklart sjukt glad för hennes skull. Klockan tickar ner och nu är det mindre än ett långt år kvar tills vi kan åka ut och resa. Som jag längtar.

Trots att det blåser motvind på mig så finner jag ändå ljusglimtar varje dag. Som att få vara med M och gå en tre timmar lång promenad längst en å och bestämma att snart, snart kan vi gå hit och bygga barkbåtar. Att få vara liten med varann och att få känna att vi tycker om lika saker, och framförallt hur mycket vi tycker om varann.

Och ikväll ska jag få titta på en lägenhet.

Gårdagens vårflod

12:34

Jag slösar så mycket tid på att inte må som jag vill så idag har jag äntligen tagit mod till mig och bett om hjälp. Längtar så till jag kan känna den där sprudlande glädjen igen som jag alltid tagit för givet.

Steg 1: Bygg upp självförtroendet
Steg 2: Lita på människor igen
Steg 3: Kom på nåt som gör framtiden ljusare


RSS 2.0