11:23


10:59 - TP fucking L

Mamma frågar vad som tynger mig och jag vet inte. Jag vet inte varför jag inte ser fram emot att det är valborg världens bästa borg imorgon och jag vet inte varför jag känner mig så himla ledsen. Det är så mycket som jag borde göra och så lite som jag faktiskt gör och hjärtat bara bankar runt och inget verkar riktigt slå rätt nu. Imorgon ska jag träffa alla mina fina vänner i ett uppsala fyllt av moln men förhoppningsvis inget regn. Å jag orkar ingenting. Men imorgon fyller Tina år, det är allt som räknas.

12:40

Quick update:
Fredagen firades med tacos på golv och sedan bli av med kalas-oskulden. Kalas var inget att hänga i julgranen. Lördagen blev det massor med häng hos linn med pizza och lite kärleksprat och kvällen avslutades på the one and only bowlan. Mina vänner är så fantastiska.

Och nudå?
Nu lagar jag en tomatsoppa.

Puss!

21:00 my worn out heart

Det är någonting i mitt bröst som inte känns bra.

16:03 and you've got a smile that could light up this whole town


12:38 - Antony & the johnsons

Första lagliga utgången avklarad. Den var precis som den ska vara. Jävligt nice.

22:01 - vi är gjorda för varann

Kommer på mig själv med att oftare och oftare tänka att damn va fina vänner och pojkvän och familj och liv jag har.

14:38 - tell me when you here my scilence

Sitter här och försöker äta toblerone och dricka fanta trots att jag mår jätteilla som jag alltid gör när jag äter onyttiga saker. Dagen består av plugg, plugg och mera plugg. Längtar efter festival.

Ps, älskar lykke li låten som är soundtrack till new moon!!
lykke li - possibility

Och saker är så fina i min diktbok, jag önskar att jag orkade skriva ner mer. Jag hoppas jag hittar den igen när jag är 60 bast och tänker tillbaka på mina dagar som 17 åring.


10:40

Igår tog jag mig min första körlektion (det gick jättedåligt, 40 motorstopp) och sen gick jag till frisören och tadaaa nu är jag blond igen! Underbart sörrni. Efter det blev det lite vårshopping där det inhandlades ett par jeans, en blommig klänning och ett par fräna solbrillor. Nu kan våren komma för jag är redo. När jag kom hem vid tolv på natten beslutade jag mig för att skriva lite på mitt nationella prov. Jag är verkligen en no-lifer. Och om en vecka blir jag 18 feta barre! Det verkar som att det är fler än jag som längtar - och jag förstår ju att ni vill ha med mig på krogen. Haha. Elleeeer.


Idag blir det nationellt provskrivning, konditionsträning och sen jobb på kvällen!
nI äR bÄsT *hIhiI**


20:50

Måste vara sjukligt spännande att läsa min so called "träningsblogg" som den numera har blivit. 8,4 km idag! New record sweet

14:10

Tror inte att jag säger det här tillräckligt ofta men
Michaela Annelie Tina Elle Eldh Fantan Linn Simon osVvvv

I love you guys!

20:02 I love you, man


19:54

Tråkigaste men ändå finaste dagen på länge.
Alla drar till bowlan ikväll utom jag men vet ni? I don't mind.

RSS 2.0