13:45

Och du sa att du älskade mig häromdagen och det kom så plötsligt att det kändes som att det var tur att jag redan låg ner för annars hade jag nog ramlat omkull


08:39

Jag hade nog kunnat krama den där människan i flera dagar i sträck om jag inte var tvungen att åka till jobbet, är så förbannat glad att han är hemma.

21:13

G å r  s ö n d e r. Kom hem nu.

18:27

Har blandade känslor inför den här helgen efter en åh så sorglig men samtidigt så himla fin begravning och ett uppvaknande idag där man fick läsa att 91 människor varav 84 ungdomar i min egen ålder dödats. Det äcklar mig att vi lever i en värld där människor är kapabla till att utföra sånt här. Dock fick jag veta att du kommer hem på måndag och det finns inget i hela världen som jag behöver mer än det, för det har varit lite för många motgångar den här sommaren.


This one's for you


15:58

Det här kan vara bland det finaste jag sett:

http://www.etsy.com/shop/kelseygenna

Tur att det är lön snart.

19:58

Saker som just nu gör mig lycklig:

Att tiden går, att du har den bästa tiden på din resa, att du saknar mig trots att ni har så roligt, att jag fick ett jobb under hösten, att jag är duktig på det jobbet också, att jag är ledig hela augusti, att du är ledig två veckor med, att du häromdagen sa: "du jag har tänkt, vi borde åka iväg du och jag", att jag hade tänkt precis samma sak, att jag kom in på alla kurser jag valt, att jag snart kan dricka billig öl varje dag i veckan, att jag har världens finaste mamma och att jag kommer ha obegränsad tillgång till skorpan och smulan hela nästa vecka.

Saker som just nu ger mig ont i magen: Att det alltid alltid alltid känns som att jag inte riktigt får vara med, eller att jag liksom inte riktigt räknas


19:53 Hundra år har gått


23:45 Kathy's song

Idag har varit en väldigt bra dag på alla sätt och vis och jag har hunnit träffa flera av mina människor som jag tycker om. Det är så bra att Nicklas och Stina bor i lutis nu på sommaren, för då har jag allt jag behöver ett stenkast bort. Imorgon jobbar jag femte och sista dagen för den här veckan och det ska bli skönt med lite gräsö, lite ledighet och framförallt lite Fanny. Den kvinnan vet hur man får mig att må bra helt enkelt.

Idag fick jag ett vykort och det var fint i min mage. Jag lyssnade på Kathy's song på repeat i morse eftersom att du tycker att den låten är den finaste i världen.På lördag på lördag på lööööördag


21:16

Dagarna går faktiskt framåt, även om de går så långsamt att det nästan känns som att de går bakåt för tillfället. Men jag får säga som Fanny att tiden går vare sig man vill det eller inte och jag sysselsätter mig med vänner, familj och jobb jobb jobb. Nu jobbar jag min tredje dag och nästa vecka blir det inte en endaste lugn stund heller men det är bra för då glömmer jag bort att jag har ont i magen hela tiden.

Det är okej att du inte är här, men att jag inte ens får höra din röst ibland är det som gör att jag går sönder. Din röst är det finaste jag vet. 3,5 VECKOR COME OOOON.

07:08 Om att vara så kär i någon så att det gör fysiskt ont i hela kroppen

Kan inte, och tänker inte ens försöka, förklara hur ont det gör i precis hela mig när jag sitter här i din säng och vet att du inte kommer att sätta dig bredvid förrän om över en månad

RSS 2.0