Peace and love för den som undrar

Nu är jag tillbaka från resornas resa. Har spenderat 5 dagar i borlänge och jag har haft så helvetiskt kul. Klockan åtta på onsdagen steg vi av det lite lagom ihopträngda tåget. Jag Elin Elin Tina och Annelie, taggade som få. När vi kom dit så fick vi grymt bra information av informations-killen. Det var en dyngfull grabb vid namn Nisse som jag sen skrämde lite halvt hela resan eftersom jag kom ihåg hans namn och han inte kom ihåg mig! Första kvällen satt vi mest vid campet. Första natten somnade jag i alla fall klockan tre och det var bra jobbat!
Sen blev det torsdag och det betydde bandstart. Jag var den enda som ville gå på Mando diao men sen lyckades jag få med mig cordoba och hans bror johan och så självklart Henke. På vägen träffade vi Sofie. Mando ägde inte sönder tyvärr. Dom gamla låtarna som the band och mr moon var grymt bra men resten var ltie medel. Men Alla försvann så henke och jag dansade som fan ändå. Sen visste ingen av oss riktigt vad vil skulle göra så vi kolla lite på CCS!? nåt random band som ingen av oss gillade. Sen blev det lite inflames och headbang och en avslutning med Sahara hotnights. VI hade askul, fast ingen av oss direkt känner varann haha.
Sen blev det häng med "gud va vackert-gustav" från Billie the vision och dans dans dans. Träffade en lost Jonte från Sala som vi hängde med och spelade gitarr framåt halv sju. Sen gick vi till Grann-campet där en spårad Jonas satt och garvade ihjäl sig åt jordgubbar och smultron och god knows what. Grymt kul iaf.
Somnade halv åtta och vaknade nio. Låg och vred mig i bakfyllekramper till halv tolv, då lyckades jag resa mig, äta ett äpple och DET VAR EN NYYY DAG.

Den dagen bestod dock av grymt illamående, ont i halsen och avslutning med feber så jag missade kent. Ja ni läste rätt.. Kent. Kunde bara se fyra låtar sen gick jag och ville dö. Hade ingen röst eller förmåga att tänka klart! Men Billie the vision ägde sönder och gitarristen skrek "BLOD" på scenen som jag bett honom göra. Somnade vid tre i alla fall och sov i 8 jävla timmar. så skönt.

Lördagen var skitbra, kupolen med elin, teddy bears sthlm och avslutning med the one and only Håkan Hellström. Det var så jävla grymt och jag kände mig fulländad. En sån avslutning på den här vreckan kunde inte blivit bättre. Sen gick jag och hängde med sthlmare och spelade tält-rugby hela natten och nu har jag sovit i sexton timmar! det där var min vecka. puss

jag åkte på en resa

Nu har vi haft sommarlov i två veckor! Det känns verkligen inte så. Men jag har trots det hunnit med ganska mycket. Kreta resan var f to the abolous. Jag och Elle hängde i solstolarna och blev vän med en viss Robin från Örebro. Han drog ganska skumma ordvitsar men var ändå högt över 3 toast strecket. Han och Elin blev kärvänliga och det var sött att se. Det kändes på något skumt sätt som att komma hem. Det är 9onde veckan jag spenderar på kreta så det är väl logiskt.

Sen jag kom hem har jag hängt med nicke. Och igår åkte vi och kolldae på den nya hundvalpen som vi ska köpa! Den ska heta sture (otroligt jävla fult) och kommer hit till oss idag. Idag när jag drar på peace and love! Det kommer äga big time hoppas jag, och sture får fan inte äta upp mina kläder. Nu gick Nicke och hämtade en tjocktröja och jag insåg precis att det kommer bli tomt att sova utan honom i fyra nätter till. Fyra nätter utan gos. ÅH VA DU ÄR BRA!

men rocka på vi ses i borlänge

Det är visst nån som är tillbaka

Vi är hemma igen. Brunbrända åtminstone på magen men whatever för vi hade verkligen (som mannen med stort S skulle sagt) snorkul. Sol, bad och häng med Robin från örebro. Det blir nog en resa vi aldrig glömmer! Jag missade midsommar och det kändes synd men vi drar ändå på Peace and Love på onsdag och det SKA BLI SÅ JÄVLA KUL.

Nu ska jag duscha och sen ska jag åka och mysa med nicke för första gången på en vecka. Det är sjukt så mycket jag har längtat.


walking in memphis

Om 5 ½ timme lyfter planet mot Kreta. Det betyder total avslappning i en vecka tillsammans med min bästa vän i hela världen. Det betyder billiga cigg och det betyder solbränna. Sen kommer vi hem, och drar på festival. Det enda som saknas är nicke. Igår sov jag hos honom för sista gången på två veckor. Vi ses nog en gång när jag kommer hem från Kreta, men det känns inte som att det någonsin kan vara tillräckligt. Hur kan jag ha hittat någon som snurrar hela min värld snabbare? Men jag tänker inte på dig nu, för då blir det lättare att åka. (Och tro inte att jag inte längtar! För det finns inget bättre än att sola, bada, sjunga, dansa med elin elin elin)

Nu drar vi folks, och helvete va kul vi ska ha.

Nytt nummer som jag kommer använda i Grekland ifall någon av er får för sig att höra av sig:

0762260151


Nicke

Och när du ligger sådär nära mig.. så tätt intill att din hud värmer min.. då kan jag inte andas. Det känns som att blodet går fort, kanske för fort, och orden fastnar i halsen.. Helvete va jag tycker om när du viskar att du är min.
Det kanske inte har ändrats, jag kanske fortfarande inte vet vem jag är. Men måste man veta? Jag vet att jag tycker om den jag blir när jag är med dig.

You bring out the best of me. tack.

Must everything you do make me wanna smile?

Fan, jag som skulle sova länge idag. Vid nio vaknade jag av att det var varmt i rummet. Drog igång lite Lasse Lindh på stereon och låg kvar i nån timme. Sen gjorde jag i ordning lite flingor och yoghurt men så ringde telefonen så jag var tvungen att gå ifrån den... Och nu vågar jag inte äta det för jag vet inte om min hund casper har slickat på tallriken eller inte. Ovärt att chansa va?

Nu ska jag väl slänga mig in i duschen snart.. Sen blir det öregrund och låna lite böcker till kreta resan och sen kommer nicke. Ikväll blir det nog film mys och tacos.. Mamma och Roggan drar till åland så jag blir ensam hemma. Men det kommer äga för jag inte sett dig sen i söndags. (Den där sekunden på måndagmorgonen räknas inte för jag vet knappt om jag var vaken..) Btw så har jag berättat för roger om hundvalpen. Jag tror fan han kommer säga ja. Jag har den känslan och då brukar det bli så.

Och på söndag åker vi till kreta, och herrejävlar vad jag längtar.

Flygplansmusik:

The bonapartes - make it alright
Journey - Don't stop beliving
Matisyahu - Youth
Kent - Ett tidsfördriv att dö för
Kent - Önskar att någon...

jules säger:
har du ett tidsfördriv att dö för (syftar på låten)
tina säger:
jag brukar gräva när jag får tråkigt

oh sunny day

Imorgon kommer niclas

IT'S A BIG DAY COMING FOR ME

I make no complains på mina slutbetyg

Svenska: MVG
SO: MVG
Engelska: MVG
Idrott: MVG
Hemkunskap: MVG
Biologi: MVG
Kemi: VG
Spanska: VG
Slöjd: VG
Musik: VG
Matte: VG
Bild: VG
Fysik: G
Teknik: G

Nian är över! Och ikväll ska vi göra klipporna osäkra. Jag skiter i att jag ska upp och jobba imorgonbitti halv sju. Det är vår kväll. Imorgon blir det jobb och sen fotboll och på fredag nicholas äntligen. Sen är det snart söndag och då åker vi till kreta. Sommaren har bara börjat och jag är redo till 100 procent. Puss

Journey - Don't stop beliving

NU ÄR DET ÖVER. Jag har ställt mig framför 140 pers och klart och tydligt sagt mitt tal. Visst, jag skakade på vissa ord, men jag känner mig ändå så jävla nöjd eftersom mina ben och armar darrade som asplöv. Så att ändå lyckas prata någorlunda normalt är en bragd yah. Dock började jag ju tokgrina när jag satte mig vid bordet efteråt och det känns ju lite sjukt såhär i efterhand... Men det kanske blir så när pressen släpper för nu är det verkligen över. Finito. Aldrig.Mer.Elevrådet.

Nu har jag slagit in presenterna som klassen ska ge till våra klassföreståndare och jag antar att det är dags att sova nu. Sova och sen vakna. Vakna för att njuta av den bästa (och värsta) dagen. Det är vår tid nu.



Mitt tal:


Nu har vi klarat av den andra stora etappen i våra liv.

Den första klarade vi för tre år sen.

Då stod man där och hade gått ut mellanstadiet och jag minns

Hur stor jag kände mig då

Stor men samtidigt så nervös

Med en hjärna så överfylld med tankar att det nästan rann över

Men vad hade man egentligen att oroa sig för?

Se bara nu så bra vi alla har blivit


Nu är vi här igen, tre år senare

Och den enda skillnaden är att nu har jag aldrig känt mig mindre

För ingen av oss vet egentligen vad som väntar


För att sammanfatta de tre åren på "Frösan" så tycker jag vi ska

vara glada över att vi haft förmånen att få gå här

Vi har haft turen att formas av alla underbara vuxna på den här skolan

Och det är faktiskt lite av en bragd att de stått ut med oss


Jag menar:

Försök nämn någon här inne som aldrig kommit för sent

Någon som aldrig glömt böckerna

Någon som aldrig fått dåligt resultat på ett prov

Någon som aldrig behövt hjälp av vaktis för att knipsa sitt lås

Titta bara på 9d1 till exempel


Men som sagt, det är en bragd att ni har stått ut med oss

Och alla ska vara glada att vi haft er som hjälp under vägen

Så tack lärarna, rektorerna, mattanterna, städpersonalen, Ulla i fröfiket,

skolsköterskan, kuratorn, syon

Barbro från bibblan, Agneta&Sonja och så självklart vaktmästaren.

Tack för att ni har hjälp till att göra oss till dem vi är idag.


Jag vill avsluta med att be er att ta en

ordentlig titt på ansiktena runt omkring er

För jag hoppas att vi kommer minnas varandra riktigt länge


Ganska kul

För 5 år sedan...
Var jag elva år och såg fram emot sista året på Gräsö skola. Tränade voltige och hängde med elin

För 3 år sedan...
Var jag tretton och tillsammans med abbe. Jag tyckte jag var en tuff tjej som gick på frösåkersskolan.

För 1 år sedan...
Var jag femton och olyckligt kär. Ledsen varje dag hela sommaren för nån som inte var värd besväret at all.

För 3 månader sedan...
Ramlade jag kär i folk som inte visste vem jag var. Onödig förälskelse. Kämpade sista terminen på frösan.

Igår...
Tränade jag och tältade med mina underbara vänner

Imorgon...
Slutar jag nian på frösåkerskolan!

Om ett år...
Har jag gått ut mitt första år på cultus skola för räddningstjänst, ett steg närmre brandmansyrkeeeet

Little miss sunshine

Jag läste lite i mickilinos blogg och då slog det mig för tusende jävla gången att vi slutar nian imorgon. Imorgon blir det no more 9d1. No more Alex och Jimmy som jag gått med sen dagis. Henke hänger med mig till gymnasiet men fan hur ska det här gå.. Rasse flyttar till småland, Wallin till leksand. Alla åker åt sina håll. Jag vill stanna tiden just i det här ögonblicket, där alla är som lyckligast för de tre skitåren är över. De bästa och sämsta i våra liv. Jag vill stanna tiden nu.

Jag skattar mig lycklig som körde fel för jag vet hur rätt det blev
Kommer sakna er varje dag




btw om en timme ska jag hålla mitt avslutningstal. jag är så sinnersjukt nervös men elin tipsade om att nynna på melodin till teletubbies och jag tror det hjälper lite. Wish me good luck.. vi ses om jag överlever


jag.hatar.tal

Nu var det ett tag sen man skrev här igen. Har alltid annat för mig känns det som. Under de här dagarna har jag hunnit med att skriva klart mitt tal till avslutningslunchen (nervös, nervös, nervös.) varit med annelie & co på klipporna, fira de nyblivna studenterna med mickan mestadels, och varit med nicke. I söndags stekte vi på klipporna i nästan tre timmar sen bar det av till Alunda där jag vaknade i morse. Nu ska jag packa i ordning lite saker till ikväll och imorgon. Ikväll ska jag och ett helt gäng till tälta på skolgården som ett sista farväl till frösan. Det blir spel, sommarmusik och chips. Kan det bli bättre? Innan dess ska jag hinna med en fotbollsträning också.

Jag kan inte förstå att det är slut om två dagar. Högstadiet är slut. Tiden med 9d1 är slut. Det känns som vi spenderat ett helt liv innanför de där gulbruna väggarna. Vi är inte dom vi var när vi började, även om man får skymtar av det gamla då och då. Jag har utvecklats så mycket med er och jag kommer verkligen sakna att se era ansikten varje dag. Fuck att man ska vara så blödig. HAVE AN AWESOME SUMMER

jules

Nattligt bloggande

Imorgon ska jag jobba och sen sola med elin & snickarn
Sen blev jag bjuden på fest men jag tror jag blir tvungen att avstå
Jag är faktiskt hellre med dig.

Snart är det söndagen den 15 juni.
17.00 lyfter vi ellan, och fan va underbart det ska bli
Du och jag 24 timmar om dygnet i sju dagar
Sol, bad och bruna fötter

Sen direkt efter det drar vi till borlänge
Och även det ska bli så fruktansvärt kul
Men frågan är, hur ska jag stå ut när du
Inte följer med mig?

Det här kommer bli den bästa sommaren

Som om hela världen står still

niclas


I'M A NEW SOUL

Igår och idag har varit kanooooners. Igår efter skolan åkte jag elin karin emelie och julia till sandika. Karin körde en otroligt ful moped och jag och emelie garvade seriöst hela vägen. Till råga på allt så körde hon in i väggen och det skrattar jag åt fortfarande. Där framme kom Jonte, Freddan och Leo och vi solade på ´bryggan i några timmar. Sen gick jag och elin fort så in i helvete ner till bussen. Jag tog den och åkte till Niclas. Han och hans pappa hämtade mig och sen var vi båda aströtta så det blev oc (ovanligt? nej.) Idag har jag varit med nicke hela dan... Jag blir varm av att titta på dig. Och jag är kanske den gladaste i världen över att du ville vara min. Så nu är jag din med. Nästan så man ler bara av att tänka på det.

Ikväll blir det att fira alla nyblivna studenter (grattis! dave, jacob, jonas ooosv) på klipporna med alla dom bästa människorna. Övernattningen sker hos mattsson och det ska bli fett nice för jag har itne träffat honom på så länge! Det här inlägget kanske inte var så meningsfullt men jag är för lycklig för att hitta de rätta tangenterna.

nu ska jag steka pannkakor med jordgubbar till

Förresten, jag saknar dig hur mycket som helst 


Would you let me play this EP ten times a day

Den här dagen har varit skitbra. För det första är det måndag, och vi har ingen skönare skoldag. För det andra fick jag veta att jag höjt mig till mvg i både biologi och engelska vilket rockar sönder. För det tredje så slapp vi sista lektionen och fick gå ner till krutan och sola. Jag hade inte tänkt bada men så står jag där helt oskyldig och spelar boul med hägg och elle och då PANG BOM kommer Leo och Rasmus springande och fångar upp mig i farten. Full kareta ner mot sjön och så lyckas dom självklart snubbla när vi är precis framme så jag landar i det grunda vattnet med Leo över mig. Kanonskönt.

På plussidan: Vattnet var varmt och det var skitkul
På minussidan: Jag fick blålera överallt pga kriget vi hade, mina kläder blev dyngsura så jag fick gå i smicksura shorts och BH hela vägen tillbaka till skolan genom stan, jag luktade asäckligt

Nu på kvällen har vi haft ännu en klassträff. Grillning nere i sunnanö som jag och karin avslutade med bad. Det var bara 16 grader i vattnet men det var hur skönt som helst. Kände mig som en liten unge som aldrig badat förut. Ville aldrig gå upp haha! Imorgon ska jag gå i skolan till ett sen ska jag och resten av balgruppen åka till öregrund och käka pizza på klipporna. Snacka om underbart. Sen blir det träning och på onsdag östlinöstlinöstlin. Står inte ut tills dess. Vill bara att du ska vara här och hålla om mig hela tiden. 24 timmar om dygnet. 7 dagar i veckan. Fast samtidigt kanske det är bra att du bor långt bort, så man hinner längta lite. (mycket) Det var så länge sen jag kände såhär... fan.

nu är det csi

later

A little bit of sun


Min ängel

Nu är helgen slut och vi går mot våra sista fyra riktiga skoldagar som 9d1. Kan inte beskriva känslan, det känns lite som kaos. Och jag vet att vi bara går ut högstadiet, men det är stort för mig. Stort att sen får alla göra det dem vill göra. Välja sina egna vägar. Nu kommer vi formas och jag är livrädd. Men samtidigt, fan va kul det ska bli. Önskar bara att vi kunde fortsätta formas tillsammans. För vi är verkligen De bästa! Den coolaste, ballaste, roligaste, snyggaste 9an som någonsin gått på frösan. Det är 9d1. LOVE YOU!

Idag har jag gått på stan med mimmi och nisse i uppsala. Jag köpte ett par flippflopp och en tröja. Fick mimmis shorts så sånna behövde jag inte köpa. Vid tre åkte jag hem till N och kollade lite oc. Sen kom Karman och hämtade oss så åkte vi dit och kollade på sthlm boogie. Till sist kom Mickan också men då skulle jag nästan precis åka hem!

Ibland funderar jag på om du är rätt för mig. Ni vet ju hur jag är, tänker igenom allting några gånger för mycket. Vrider och vänder på saker som sägs tills ingenting verkar bra längre. Men saken är den, att varje gång jag tänker på saker du säger som någonting dåligt, så kommer det en ofrivillig värme som sprider sig genom hela min mage. Och jag vet inte vart det kommer ifrån, jag vet bara att det känns så jävla jävla bra. Jag är inte den som använder ordet kär. Det brukar jag aldrig våga. Men jag tror fan att jag är kär i dig.

Godnatt

RSS 2.0