16:35 - You make my dreams come true

Den här låten får mig att tänka på dig, Nicke.


19:28

Midsommarafton spenderades några timmar på ica och sedan begav jag mig (trött som ett as) mot församlingshemmet för att överraska Plu på hans 30onde födelsedag. Kalaset blev en succé men trots det begav jag mig till ett kaosartat öregrund och klipporna. På klipporna mötte jag en Ax och en Fanta och sedan begav vi oss mot stan där jag som vanligt tappade bort allt och alla och virrade ensam under allt för lång tid innan jag sprang in i herr Östlin. Natten avslutades med Östen till vänster om mig, en skrämmande sjöman på båten framför mig och en härlig pizza i magen. Jag hann även med att få en uppläxning i att tjejer SKA ha långt hår, "så jag kanske kunde spara ut som jag hade i åttan igen? Inte för att det är nåt fel nu, men lite längre ska du ha. " Det sitter alltid fint med en liten självförtroendeboost sådär på fredagskvällen. Idag är det midsommardagen och jag har en alldeles för utmanande leopardmönstrad klänning på mig (SÅ jag!). Jag och mitt vidrigt snygga korta hår tänker i alla fall slå klackarna i taket.

Puss.

På riktigt världens gulligaste kille. Jag hoppas mitt barn blir sådär.


15:06

Hej dagboken. Bloggen. Livet.
Har kommit hem igen från Norrköping och Kolmården och det blev en otroligt fin och bra helg. Trots att själva Kolmården som jag faktiskt längtat sjukt mycket till blev förstört av min starka längtan efter att få släppa ut alla djuren så hade jag det så himla fint där. Synd jag blev lite illamående av att se afrikanska djur i Sveriges natur. Så ja Josefin, det är inget bra ställe. Men sälarna. Dom älskade jag. För det kändes lite mer naturligt. Men diplom till Nicke och mina föräldrar som bidragit till en skitbra helg. Och idag har jag jobbat mina första timmar i kassan på ica. Nu har jag suttit i ca 1 timme och försökt räkna ut min lön men det går inte. Rik kommer jag vara i alla fall. Så nu står både uppkörning, emmabodafestivalen, utlandsresa och popaganda på schema för sommaren. Jag tror att det blir en fin sommar trots att vädret verkar svika oss.
Framför mig har jag dock en tung arbetsvecka. Bläeh.

22:46

Har tagit sommarlov. Dansat efter en stereo. Blivit avmålad med en bläckpenna av random människa. Skrattat så tårarna rann när Elin fick ragg på vägen hem i natt. Sovit på ett golv. Skrattat. Skrattat. Nu börjar sommaren.

16:55

Hej jag heter julle jag har skrivit detta själv med papper och penna. Slut.

Klippte mig själv nyss också. Har hår överallt.

10:41

Idag tar dom studenten. Alla dom människorna som jag älskar allra mest. Annelie Tina Elin Fanny Jocke. Och så Nicke såklart. Du har min all min uppmärksamhet idag. Ni är bäst. Bäst. BÄst. Bäästrtt.

20:30

Och när hjärtat bränner hårdast i bröstet.
Petter feat Veronica Maggio - Längesen

Sätter ord på allt som jag känner ibland.

20:24 Längesen

Det är en sån där dag när allt bara blir fel och jag är trött och tårarna rinner och blandar sig med blommorna på kudden och jag torkar och torkar men dom tar aldrig riktigt slut trots att ingen egentligen sagt något, eller gjort något. Åtminstone ingenting man dör av. Jag är bara en skör själ. En skör själ som inte tål kritik och som trots det om och om igen förtjänar att sättas på plats för att visa att jag beter mig minsann inte som man ska. Mot nån.


RSS 2.0