20:29 113 mm regn stoppar inte mig

Väskan är packad, vinet är inköpt nu är det enda som saknas gigantiska armmuskler som ska klara av att bära hela skiten imorgon. Den svartvita klänningen är på och nu jävlar ska vi dansa. I EMMABODA.


21:01

I helgen får jag min första lilla lön. Kanske får den allt att kännas värt mödan. Troligtvis inte. Jag vill kunna dansa till sent in på natten utan att tänka på att det finns en morgondag och jag vill känna mig sådär levande. Och det ska jag också. Nästa vecka. Min enda lediga vecka. Emmaboda. Mina förväntningar är höga på dig, så don't fuck it up.

16:04 *Säger alla svordomar som finns att säga*

Kuggade uppkörningen idag. Nästa lediga tid? 9 September. Kul.

13:35

Solen skiner och färgar kropparna bruna och idag är det min tur att njuta av den. Det är så mycket som händer, samtidigt som jag inte får någonting gjort. Och trots att den här sommaren inte är lik någon annan sommar, så ska jag se till att älska varje stund av den. Trots att det är så många som hela tiden saknas.

23:04 Snart är det EMMABODA!

Pluggar, pluggar (pluggar alldeles för lite!) och tar en liten paus från livet och bor bara på ICA. Alla mina vänner bor ju ändå på caféer, glassbarer och konsum så varför skulle jag göra någonting annat. Det är så himla tråkigt att vi alla jobbar hela tiden. Jag har hela sommaren planerad och det gör mig skitledsen, det känns som vi inte kommer ha en enda dag tillsammans när vi alla bara kan dra ut på sjön och göra ingenting. Men det blir väl så när man är vuxen. Och jag vet att jag kommer vara nöjd med alla stålar när jag flyttar i augusti och slipper äta nudlar. Men just nu, känns det lite ruttet.

På söndag åker mina föräldrar två veckor till Kreta (Chocking, I know!), och Nicke försvinner åt ett annat håll. Så kom hit och bo med mig. Rök cigg på min altan om ni vill, jag bygger en askkopp. Jag gör vad ni vill. Annelie, Elin, Tina, Whoever wants it. Kom hit. Jag tycker verkligen inte om att vara själv.

20:36

Idag har jag kollat på den nya lägenheten. Den var ljus och stor och jag kommer verkligen att trivas där. Plus att jag kommer få bra kondis av att cykla 9 km fram och tillbaka till skolan varje dag. Sweet.


RSS 2.0