I dance til' I cry

Men det här är ju inte jag. Det där livet, jag tror inte att det är jag.

Jag är det berget, jag är dom träden

Jag har haft en jättehärlig helg och faktiskt inte fått en lugn stund. Efter jobbet i fredags åkte jag hem och packade, sen tog jag bussen till Östhammar. När jag sitter där och funderar på om kvällen verkligen kommer bli rolig så kommer Tina skuttande av bussen som en liten överraskning eftersom hon tidigare sagt att hon inte skulle med. SURPRISE. Asbra surprise. Kvällen spenderade vi i hargshamn med grillning (ovanligt nuförtiden), fotbollsspel, låååånga deeptalks vid sjön och 5 pers i ett 3manna tält. God knows why. Den där idén om att sova 2 för många i tältet pga kylan var inte så genomtänkt för när man vaknade dan efter blev man ganska snart panikslagen eftersom det var så jävla varmt. Lördagen var också sjukt bra med sol sol sol, volleyboll, bad och segling i 2 timmar hem till Östhammar igen. Allt blir så bra när man gör det med människor som man tycker om. Och oh boy vad jag tycker om dom här människorna.

Lördagen gick också i festandets tecken. När vi kommit till östhammar åkte jag tur och retur till öregrund för att duscha och kasta i mig mat. Sen drog vi på en fest som spårade eller nåt? och sen blev det barapapapaaaa GM! Jag och Eldh fixade två snygga ragg som vi så gärna ville ta med oss hem hahaha. Efter att GM tyvärr stängt så gick vi alla hem och badade i Abbes iskalla pool. Natten avslutades med att jag Jonte och Alle springer hem i underkläderna och sätter oss i världens minsta badkar och blir varma igen. Sen avslutades det såklart också med polarbröd och salami. Åh vilken helg.

It's 6 AM but you make it feel like midnight

Hoppas inte du hinner försvinna.

Will soon be too late

Tänk att få ligga i din famn.. Saknar dig så himla mycket ikväll. Varje kväll.


Well done smartass

Idag råkade jag ta på mig ett jobb.. Jag ska tillsammans med rasmus dela ut flygblad i varenda postlåda på hela Gräsö. Det enda fordon jag har är en moped som går 50 om jag har tur. Gräsö är 3 mil lång med miljoner småvägar åt sidan. Hur fan ska jag klara det?

How come I still miss you in a room full of people? Pretty faces

Snacka om att jag har slitit i solen idag. All ära till den men när man ska krypa i en grusgång i 30 graders värme, då undrar jag om det är hälsosamt. En annan rolig sak som har hänt idag är att jag blivit bedövad i munnen hos tandläkaren. Tror bedövningen råka komma in i nån slags muskel så i tre timmar hade jag den roligaste tiden i mitt liv med bortdomnad tunga och läppar haha. Skrattade hela vägen till bussen. Nu ska jag läsa män som hatar kvinnor, för den ska väl vara bättre än filmen tror jag, om nu det är möjligt. Ps, hur tar man bort blåsor i munnen? Ds,

playstation 2: tina ring mig så vi kan prata om imorn dååå ds2

What to do..

how come i still miss you when the place is full of people


Släpp in solen

Nu åker alla mina bästa kompisar härifrån. Men jag är inte bitter, idag ska jag ligga och sola vid sjön och Elle ska ligga bredvid.


Gloria

Åh jag har världens bästa pappa. Nyss lagade han en fantastiskt god pizza och sen blev det jordgubbar till efterätt. Det är inte ofta som det krävs mycket för att jag ska bli glad igen. Ångesten har släppt (lite åtminstone) och nu ska jag ta en promenix över till Victor för att spendera min afton där. Med goa vänner. Precis som det ska vara. Kom just på att på tisdag så är det bara två veckor till vi åker till hultsfred. Två jävla veckor, det är ju ingenting. Men en liten fågel viskade i mitt öra att tina hade köpt ett fyrmanna tält. Frågan är bara om jag vågar sova i det. Jag har nån fix idé om att om man sover för många så kommer en av personerna spy ner alla mina kläder och det vill jag ju absolut inte ska hända. Men jag tror att det bara är någonting konstigt i min hjärna som påverkar mig. I övrigt så är det väl inte så mkt jag behöver fixa, ska in och köpa tältbord, tältstol och sovsäck. Sen är allt fixat. Förutom det som rinner då, men det löser sig alltid. Nu har jag skrivit ett inlägg om absolut ingenting, precis som vanligt. Nyss pratade jag med nicke i telefon i 1½ timme, om ingenting där heller. Det var så himla, himla skönt och roligt att få prata med honom. Vi hade mycket att säga till varann. Har ju varit med om många upplevelser under de här fem veckorna som vi ville dela med varann. Skönt! Nu ska jag gå till vardagsrummet där det är ett jävla liv.

PUSS

Och jag kommer aldrig landa


.


Försöker hitta hem,
Allt är en återvändsgränd
Varje väg jag hoppfullt väljer
Visar sig leda fel
Med flit
Har fastnat här
Hjälp mig komma loss
Skydda mig från stormen
Släpp in mig i värmen
Ge mig liv igen
Sorg har fått en helt ny innebörd
Så tom, så kall

I like that boom boom pow

Åh fyfan säger jag bara. Men som man bäddar får man ligga. Mår precis som jag förtjänar efter att ha festat sen fyra igår eftermiddag och slutat fem i morse i en jacuzzi med många grabbar som jag inte kände allt för väl. Många blandade känslor igår, men jag fick ju i alla fall skaka hand med henke från superligan innebandy, det ni. Och så såg jag johan rheborg. Katching.

I don't read books. I stare them down until I get the information I want.

Fan vilken bra känsla jag har i kroppen idag, trots regn och rusk och trots motgångar. Min kväll ska såklart spenderas i öregrund med alla de människor som jag tycker om. Jag är inte bitter över vädret utan trotsar med linne och kjol! Fantastiskt. Det enda som fattas är en fin midsommarkrans. Glad midsommar folket.


Och ja, det här är den stora humörsvängnings-bloggen.

Annelie Jocke och Elin, Idag ska vi ha roligt

JÄVLA JÄVLA FAN

Det känns ganska genant att öppna mitt hjärta här.. Men det finns liksom ingen annan som jag vill besvära.

GUD VA ONT DET GÖR, OCH GUD VA JAG VILL VARA I DINA ARMAR, JAG ÄR SÅ JÄVLA LESS PÅ DEN HÄR SORGEN SOM ALDRIG LÄMNAR MIN KROPP OCH JAG HAR LUST ATT SLITA UT MITT HJÄRTA OCH KÖRA ÖVER DET MED GRÄSKLIPPAREN SÅ ATT DET ALDRIG MER GÖR ONT IGEN. JAG VET ATT DET ÄR SÅ FEL SOM DET KAN BLI AV MIG ATT SKRIVA DET HÄR, MEN JAG ÄR TRÖTT PÅ ATT ALLTID GÖRA RÄTT. JAG ÄR TRÖTT PÅ ATT VARA ENSAM OCH JAG ÄR TRÖTT PÅ ATT VARJE VARJE DAG UNDRA VAD DU GÖR OCH VEM DU TÄNKER PÅ. JAG ÄLSKAR DIG SÅ MYCKET ATT JAG HATAR MIG, OCH JAG ÖNSKAR ATT VI KUNDE VARA TILLSAMMANS. HUR LÅNG TID SKA DET TA FÖR MIG ATT ACCEPTERA ATT VI FAKTISKT INTE KAN DET? JAG UNDRAR HUR DU MÅR OCH JAG UNDRAR VAD SOM HÄNT DIG IDAG. JAG ÖNSKAR ATT DET INTE VAR JAG HÄR OCH DU DÄR OCH JAG ÖNSKAR ATT JAG KUNDE GÅ VIDARE.

Du vet att det alltid kommer finnas kvar i mig

vad som än händer så pumpar
fortfarande
ditt blod i mina ådror och mitt hjärta är
fortfarande
ditt bara ditt
trots många mil oss emellan så lever
jag för dig,
och andas varje dag,
för oss
det finns inget vi längre och det
chockar mig
fortfarande
och slår mig till marken varje dag
men vi lever fortfarande och trots
att vi gör det på skilda håll så
måste vi fortsätta kämpa för lyckan
vi är skyldiga varandra det
fortfarande


Jockes dorritos är det enda jag älskar idag

Ännu en tragiskt sommarlovsdag har svischat förbi och jag har spenderat den i Öregrund med att spela kort och titta på extremt tråkiga youtube-klipp med victor jocke och elin. Vi har inte gjort ett skit på hela dagen förutom att gå till ica och sen titta på den ännu mer tragiska himlen som inte lämnar ett enda jävla blått hål bakom sig. nejdå, bara vitt, överallt. Här sitter vi och försöker tvinga fram några skratt för att inte totalt deppa ihop men snart är slutet nära. Jocke åkte just hem för att ta livet av sig och victor mumlar om att han kom på nåt kul att göra. Men det gjorde han ju såklart inte, för det finns inget kul att göra här. Jag förstår inte varför vi inte har någon fantasi, och varför vi inte har någon sol. Elin äter upp alla doritos och då försvann det enda roliga som funnits under dagen.


Livet är slut

Så jävla nöjd

HELA ÅRET HAR JAG VÄNTAT PÅ, JUNI JULI AUGUSTI

Haha ja igår spårade ju klassfesten
Så härligt
Somnade bredvid min bästa tös

Trots regn, en jävla bra start på sommarn

Det mörknade och blev kallt men jag hade din värme kvar i ryggen och jag såg dig överallt, det var så det var

Fast fan, imorn blir det sommarlov. Frihet. 9 veckor. Vila sig mot en varm axel i solnedgången och se Elle ramla omkull igen och igen. Jag längtar så mycket efter den här sommaren. Ta mig med storm, jag behöver det

i'm stuck forever in your mind

imorgon kanske jag kan andas ut
trots att alla läxor är slut
betygen är satta
och sommarlovet så gott som här
så har jag fortfarande en sten i bröstet
men imorgon
kanske

imorgon kanske jag kan andas ut
igen

innan jag imploderar

Lycka stavas skolarbetet är slut

Har just skrivit prov i 1, 2, 3 timmar. Det blev 20, 21, 22 jävla sidor. Kramp i armen, slut i hjärnan, lycklig i hjärtat.
Skolarbetet är över och jag är nu officiellt på samma nivå som resten av klassen. Det ska firas med att annelie och elin stannar över natt hos mig. Precis som i sagan vi skrev på voltigen.

Erik Bucht säger:

Julia jag saknar dig byt tillbaka till cultus

Sånt som gör en glad.


the work has paid off

omfg jag har fått så grymma betyg!

andas in, andas ut

det är ett krig i mitt hjärta idag

13 månader skulle det ha varit

allt vore så annorlunda

Life's a bitch and then you die

Idag blev det vässarön med klassen och en gullig guide. Upptäcker mer och mer för varje dag att jag tycker om min klass jättemycket, trots att det varit lite svårt att komma in i den. Vet fortfarande inte om jag lyckats ta mig helt in men det som är säkert är att den innehåller en hel del guldklimpar. Nu har jag läst ut min 200 sidors faktabok som jag har prov på nu på onsdag, det tog ju bara 2 veckor. Det bästa av allt är att nu måste jag läsa den en gång till eftersom det inte fastnat ett jota. Mycket bättre än så blir det inte. Men på fredag är det skolavslutning och sen ska mitt liv börja igen. Tror jag. Rasmus vill att vi ska jogga varje dag efter jobbet, kommer det att bli av? Nej. Och kommer Elle och Jacob se ut som bajskorvar på hultsfred? Ja. Tragiskt. Men om jag låter bli att duscha så kommer jag också att göra det, bara på ett litet annorlunda sätt. Om 2 minuter börjar vänner. Ska jag plugga eller kolla på det?

KOLLA PÅ DET SÅKLART

Fredde säger: Köp ett tältbord också
Jules säger: Vad är det?
Fredde säger: Vettefan men det finns på ÖB

aaamen dåså, då köper jag ett

ONE MORE TIME!

Hej min lilla fina blogg. För att fira att tina sofie och fanny äntligen lämnat sverige och åkt till alanya så packade elle och jag våra saker och drog till östhammar igår. Först blev det till att titta på en hemskt pinsam fotbollsmatch men sen styrde vi lyckligtvis spåren(bilen) ner mot krutudden istället. Spenderade natten under en varm filt vid elden och tittade på micke som under ledning av peter byggde erotiska sandfigurer. Så lättroad var det längesen jag var. Vid 5-snåret tog jag fredde alle och elin vårt pick och pack och gled genom östhammar sjungandes: don't worry be happy och trots kylan i luften så var jag varm i precis hela kroppen. Slocknade i freddes säng med de tre andra figurerna och idag har jag sovit på altanen.

Skit i plugget, skit i allt som är tråkigt! Även om sommarlovet inte kommer förrän om en vecka så är det sommarlov i mig nu! Glöm alla svackor och det är mindre än en månad till hultsfred!

DON'T WORRY BE HAPPY

Confessions of a king

Det gick förvånansvärt lätt att trycka ner den lilla lilla hög av självförtroende jag byggt upp under de här tre veckorna till en platt sak på marken igen. Men det kanske var lika bra, man ska nog inte känna sig bra i för långa stunder, det kan vara skadligt.

Har jag hört.

I love the way you laugh

ledig dag med regn och typ 6 grader
ge mig solsken imorgon


När varje dag känns likadan och när det skymmer över stan och när du drömmer kom ihåg mig då

Det handlar fortfarande om de små ögonblicken för mig. De små ögonblicken när du far fram på min näthinna och sen försvinner lika snabbt som du kom. Som om du ville påminna mig om att du fortfarande finns och att du fortfarande dansar. Varje gång jag slår på datorn och ser dig på min bakrundsbild påminns jag om att varje dag fortsätta göra blommor i himlen till dig. Blommor som du kan fästa i håret så att du alltid ska minnas mig och allt vi gjorde här nere. Jag finns kvar här, även om du aldrig ser mig. Jag skrattar för din skull vännen och jag tar in dubbelt så mycket solsken så att du ska känna din del med. Så att du ska känna att vi inte glömt bort dig. För det har vi inte, och det kommer vi aldrig att göra. Man must dance sa du jonas

och jag kan lova dig att du för alltid kommer att dansa i mitt hjärta.

Can't touch this

Jag undrar vad det är som faktiskt får mig att må så himla bra. Jag skäms nästan lite över det. Som att jag inte borde få vara glad nu, fast jag vet ju att jag får det. Trots det så törs jag knappt visa det. Galet. Snart kommer jocke med bussen som vi ska ta till uppsala, han är bra han. Min jocke.

You're so worth waiting for

Idag kändes ett mvg som ett g. Och imorgon ska jag fira en människa jag aldrig träffat på ett berg. På vädret står det att det ska regna. Anstränger mig stenhårt för att tro att det ska bli kul. Men det blir ju vad man gör det till och elle och jocke from hell ska ju vara där och då kan det inte bli misslyckat. (annelie kom dit!) Nu ska jag läsa en spännande fakta bok på 200 sidor. Mumma.

Jag går vidare i livet nu, ser ljusare på framtiden. Försök du också.

RSS 2.0