20:50Min drömprins. Även om han kanske inte riktigt ser ut såhär idag.

21:56 Men jag skulle aldrig ha tålamod nog att bli förstådd

Det bästa med dig var att jag slapp försöka göra mig förstådd, för du visste redan. Du visste hur tokig jag är och att det inte är en katastrof när jag plötsligt stänger in mig i mig själv och du fanns alltid där och försökte få mig på fötter igen. Det är det absolut svåraste nu. Att jag måste hävda mig, ta plats, visa framfötterna fast jag egentligen inte riktigt är lagt åt det hållet. Men jag gör framsteg tror jag. Idag var det 2 månader sen vi gick åt olika håll och jag vet till hundra procent att det var en bra sak. Men det är klurigt att lära sig ta nya steg i den snåriga djungeln som jag hamnat lite i. Tur att jag har så otroligt fantastiska vänner som puttar mig framåt hela tiden. Ni är bäst ingen protest. PUSS!

19:55

Jag mår bra idag.


16:47 My toes just touched the water

The eagle (dvs jag!) har landat på Gräsö med alla systrarna och diverse bihang. Snart kommer Pappsen, Pia och Agnes och firar systerysters 30 år på jorden. Vi är en himla fin familj. Och allt är himla bra.

12:43 Du sätter höstsolen i eld

När tiden är rätt
ska jag plocka upp dig
och ta dig långt härifrån
och jag var 18 år
18 år, för tio år sen

Vi skulle stjäla allt
Och slänga bort det igen
nu finns det inget värt att stjäla
men du -
du sätter höstsolen i eld

jag går genom löven
som faller ifrån träden
känner mig som en främling
ingen ser
ingen ser längre

Jag spelar i ett band
rev upp mig
stans bästa band
rev upp mig

Sitter på ett stängsel
håller takten med foten
barnen leker
leker i eftermiddagsolen

Jag vill se dom
där skyarna igen
jag vill försöka igen
den här gången
den här gången
kanske världen förstår oss

Rockenroll, blåa ögon - igen.


11:37

Kolsyra är människans bästa vän.


10:18

Är trött på förnedring. Det kanske får bli ett slut på det nu.

12:16

Har liksom blivit van vid att vakna och kolla ner till vänster i fotänden på sängen och se Skorpan ligga där och sussa. Det kanske är allt man behöver.

Ikväll kommer simpa hit och dricker vin, han är fin han, min simpis.


19:46

Jag har ett klent psyke, har alltid haft, kommer förmodligen alltid att ha. Men efter 1,5 år av ångest ångest ångest och en återkommande känsla av att den jag är, och den jag utvecklas till att bli, inte räcker till så behöver jag nå nån slags vändpunkt. Och jag behöver det nu. Jag orkar inte hamna i någonting nytt där jag återigen känner mig otillräcklig och spelar nån slags roll som nån annan än den jag faktiskt är. Jag vet inte vem jag är idag, men jag vet att jag är trött på att ursäkta mig. Jag ber inte om ursäkt för att jag är som jag är längre. Inte till dig och inte till nån.


(Och vi vet alla att det här bara är ljug och trams. Jag ursäktar mig hela tiden.)

10:20

Alltså satan i gatan va dålig musik Rebecca och Fiona spelar. Måste vara nåt slags skämt. Bra tjejer i övrigt men step up your gaaame.

Over and out


20:02

Ok. Finkläder på och bussen mot Ekeby (vidgar vyerna ikväll!). Sen barapapa BJ för att tvinga Stina att dansa med mig. Perfekt.(Fick för övrigt en tankeställare idag. Uppfattas jag som positiv? Raka motsatsen till det som pågår i min hjärna. Men faan va fett i såfall.)


16:54

Jag längtar tills om två månader när jag just kommit hem från berlin och sitter och längtar tillbaka. Det kommer bli bästa födelsedagen i liiiiiiveeeeeeet!

15:18


20:48 Tjuvlyssnat

STOP! STABBER TIME!
Café, Kalmar

Två tjejer ~17 sitter och fikar, när den ena får ett sms.
Tjej 1: Nae, nu sms:ar han igen! Kan han inte bara lägga ner!
Tjej 2: Mm.
Tjej 1: Asså han vill verkligen bara ha sex och när jag säger nej så fortsätter han bara och säger typ att han inte behöver berätta för nån.
Tjej 2: Kan jag få hans nummer? Så jag också kan säga till han att sluta...


11:51Den här älskar jag.

11:40

Herr Ångest hälsar på och pulserar runt i blodådrorna idag. Dunk, dunk, dunk. Han startar vid hjärtat, alltid detta hjärta, och sprider sig långsamt ut i varje del av min kropp. Dunk. Men det är väl så det ska vara. Vissa dagar känns allt som skit och som att ingen i hela världen förstår vad man pratar om. Som att jag tappat mitt språk. Men efter några timmar, så hittar jag det alltid igen. Bubblar upp till ytan. Den ångestfria ytan.

"Kärleken kommer sära på dig och mig."


17:30 BOOYA!Hade sjukt kul igår, planerar att ha sjukt kul idag med. Vattholma nästa.

18:32 Jag väntar på nåt stort, det har jag alltid gjort

Snart kommer elle den snelle hit och då tänker jag bjuda henne på fulvin och sen ska vi ut och dricka öl. Jag tycker om henne väldigt mycket.

Imorgon ska jag till Vattholma och hälsa på fina Simone med mina nyfunna London-vänner som jag också, tycker så himla mycket om. Jag är glad för allt som är nytt i mitt liv.


20:13 Och jag som aldrig vågat tro, att jag har nånting så obegripligt stort att du vill vara min

Shiiiiiiiiit pomfriiiiittttttt vad jag vill pussas och kramas ikväll.

20:09 Hur jag fick dig att älska mig

Ibland känner jag mig som någon annan än mig själv. Som att det traskar runt någon liten människa i mig som jag inte riktigt hunnit lära känna än, men som växer och tar mer och mer plats för var dag som går och som sakta men säkert knuffar undan den jag brukade vara. Kanske är det meningen att man ska förändras med tiden, och kanske kommer jag acceptera det snart. Men för tillfället både välkomnar jag och motarbetar den där lilla personen. Idag stod jag vid färjan i blåsten, och rökte en cigarett samtidigt som jag nynnade på kents hjärtskärande texter och för en liten liten stund så var jag 14 år igen. 14 år och i väntan på någonting stort. En liten flicka som inte visste vilken kärlek som låg runt hörnet och bara väntade på att bli upptäckt. 14 år och svår.

Jag saknar det så himla mycket ibland. Det slår över mig som en våg och jag vill bara ringa för att höra hur din dag har varit. Ingenting mer än så. Bara fråga hur du mår.


22:22

Jag tror att jag ska sluta fundera på det här nu.

13:27 Traskar runt uppe i himlen för andra dagen i rad.Jag och Lisa på The crown i London.

En bal i nian och vänner som man saknar

16:11 Between two lungs

Imorgon är det alla hjärtans dag. Jag har alltid tyckt att det har varit en oerhört överskattat "högtid" eftersom det är så mycket finare att skämma bort varandra vilken dag som helst. Fast idag känner jag, att jag nog skulle vilja pussas imorgon.

10:48

Fa-an vad det var kallt igår. 15 minuter väntande tillsammans med Nicklas på bussen kändes som två timmar men sen fick jag i alla fall mysa med chips, dipp och angry birds samt en nicklas som muttrar "dö, jävla fittor!" när han inte klarar sin level. Somnade i Elins en meter stora soffa och när klockan ringde vid fem så gjorde det fysiskt ont att vandra till bussen. Nu sitter jag på akademiska och dagen har hittills gått riktigt bra trots morgonen och idag ska jag fika i flera timmar, äta kinamat samt pussa på mina fina föräldrar. Det blir en vit lugn bra helg. Med några tjuv-cigaretter. Schh, säg inget till nån.


22:17 Och jag väntar, väntar

Jag äter kladdkaka till frukost och en kopp te till lunch och förälskar mig i colin firth och väntar på att någonting ska hända. Väntar på att ta studenten börja ett riktigt liv vara den jag vill vara få nya bättre vänner läsa intressanta kurser hitta en hobby. Bli någon bättre.

Jag har väntat så länge nu.

22:44

blablablaaalblblalblaal jag vill att det ska hända någonting.

20:02

Gammalt strunt.

mina knän som alltid varit så starka
viker sig när jag går bredvid dig
och när mina fingertoppar får följa
linjerna som lakanen har lämnat på din rygg
så skakar det till som en varm tornado påväg
rakt in i mitt hjärta


17:43


Ja saknar däääj!


16:41 Jag älskar dig så hjärtat brister

Jag har hamnat i nån slags svacka igen, eller så kom jag aldrig riktigt ur den. Läxorna staplas på hög och jag läser och läser och läser om genus och feminism och inspireras, intresseras och fascineras men jag är ändå inte riktigt här. Det är som nån slags bubbla runt hela min kropp och ingen får egentligen komma in och jag skulle behöva nån som slår mig, skakar mig, skriker mig rakt i ansiktet så jag vaknar till och tar mig vidare.

4 månader kvar, sen är helvetet över.

09:08

Huvudet dunkar, bihålorna har svällt igen, inga kläder passar och det är din födelsedag idag.

18:33

Var ska jag börja?
London var så sjukt jävla mega ap-bra. Har fått nya riktigt fina vänner och är hundra upplevelser rikare. Och det som händer i London, det får nog stanna i London.

Dans, öl, museum, den bästa indiska maten jag ätit i mitt liv, extreme needle och trapporna från helvetet.

Vill åka tillbaka nu. Men det är bara 2 månader till Berlin.

22:36 Vad ska jag göra nu?

Sånt här får mig att bli helt lycklig. Som värmestrålar som svischar fram genom kroppen. Och knoppen. Och allt det andra.Idag har jag:

1. Inte klarat av att gå upp i sängen och därför...
2.... Missat min enda lektion som jag hade idag.
3. Somnat om och vaknat vid tolv.
4. Blivit bjuden på frukost OCH läst ekonomidelen, helt frivilligt.
5. "Lunchat" vid halv fyra med Axelsson (Som bara tjata å tjata om sin jäkla sambo) och Lilleman.
6. Blivit tvungen att överrösta "Everything I do" som personalen på Panini verkade ÄLSKA.
7. Växlat pengar och köpt en tröja.
8. Inte gjort min psykologiuppgift.
9. Inte packat.
10. Men, kollat på vem vet mest.

Det var min dag. Punkt slut. Imorgon åker vi till London. Det ska bli fantastiskt. Kanske till och med vägrar komma hem igen.


RSS 2.0