22:13

Separationsångest. Blä.

15:50 vad ska det bli av mig?

Popaganda kom. Popaganda gick. Robyn var helt fruktansvärt otroligt fantastisk makalös. Är fortfarande i lite robyn-extas. Fredagen spenderades på färgfabriken med för lite dans, men trots det en grym tid med mina två donnor. Lördagen gick i trötthetens tecken och vi bytte ut stockholms nattliv mot en kväll på orange pga trötta fötter. Nu ska jag städa lägenheten så sambon blir glad. Och göra allt utom det jag borde (dvs mina läxor). Och fundera på vilken dag jag ska åka hem för MY GOD hur mycket kan man längta efter sina päron efter bara en vecka egentligen?

På söndag åker vi till Kreta, Niclas. Jag vill se det lite som en firning av våra 2 år tillsammans. Det finns ingen människa i hela världen som jag avgudar som dig. Jag gör vad som helst för att du ska vara lycklig.

Måste pussa på Albin nu.


19:12


Såhär gullig var jag för 3,5 år sen. Mitt uppe i nian och bekymmersfri (tyckte jag inte då men).
Nu är jag myndig, har körkort, och flyttar hemifrån imorgon (och sitter och funderar på att jag absolut
inte får glömma att packa ner ICA-kortet och min räkning som behöver betalas). Where the fuck
tog ungdomstiden vägen? Tror jag ska ta ett steg bakåt imorgon genom att röka (fast jag slutat?)
och bli pinsamt tonårsfull. Fint det.


12:06

Jag tycker verkligen inte om när det gör ont i andra människor. Det är värre än när det gör ont i mig själv. Eftersom det då gör ont i mig, för att det gör ont i någon annan, över något, som jag inte kan göra någonting åt.

20:21 Saknar dig fast du står här mitt framför mig

Låtsas som att jag bara skiter i allt (Men ni som känner mig vet att det egentligen är tvärtom). Och varför kan du inte bara ringa och säga jag älskar dig och du är finast i världen och låtsas som att du faktiskt undrar hur det står till med mig.

22:11

Att ligga i en röd soffa i sin nya lägenhet, lyssna på the tallest man on earth och vara lite rädd att internet ska puts väck försvinna och att vilja fika med simony imorgon och lyssna på hans historier som aldrig tar slut och längta till hösten samtidigt som man känner att det nog kommer bli ensamt och lite lite för skrämmande. Att söka en vän att ta långa kvällspromenader med runt eriksberg och att somna här inatt.

18:32

Steget sjunger så vackert ur mina högtalar när jag tappert sitter här och försöker bli på bättre humör. Ikväll blir efterlängtade återträffar med grabbar från förr och tjejer från nuet som jag bara inte på riktigt sett på allt för lång tid. Vi ska dansa (som alltid när det gäller mig).

Den här gången ska jag vara tyst om att det är dig som jag vill ha den här gången ska jag fixa jag ska ändra på allting

17:14

Ett dygn av sömn i en riktig säng, gratis mat och varma rena kläder. Trots det så längtar jag tillbaka till leran, regnet och emmaboda. För vi hade det ju så jäkla fint ihop. Om tre veckor flyttar jag hemifrån och om fyra veckor är det båda popaganda och en Greklands resa på schemat. Tur att jag har mina vänner.


RSS 2.0