Would you let me play this EP ten times a day

Den här dagen har varit skitbra. För det första är det måndag, och vi har ingen skönare skoldag. För det andra fick jag veta att jag höjt mig till mvg i både biologi och engelska vilket rockar sönder. För det tredje så slapp vi sista lektionen och fick gå ner till krutan och sola. Jag hade inte tänkt bada men så står jag där helt oskyldig och spelar boul med hägg och elle och då PANG BOM kommer Leo och Rasmus springande och fångar upp mig i farten. Full kareta ner mot sjön och så lyckas dom självklart snubbla när vi är precis framme så jag landar i det grunda vattnet med Leo över mig. Kanonskönt.

På plussidan: Vattnet var varmt och det var skitkul
På minussidan: Jag fick blålera överallt pga kriget vi hade, mina kläder blev dyngsura så jag fick gå i smicksura shorts och BH hela vägen tillbaka till skolan genom stan, jag luktade asäckligt

Nu på kvällen har vi haft ännu en klassträff. Grillning nere i sunnanö som jag och karin avslutade med bad. Det var bara 16 grader i vattnet men det var hur skönt som helst. Kände mig som en liten unge som aldrig badat förut. Ville aldrig gå upp haha! Imorgon ska jag gå i skolan till ett sen ska jag och resten av balgruppen åka till öregrund och käka pizza på klipporna. Snacka om underbart. Sen blir det träning och på onsdag östlinöstlinöstlin. Står inte ut tills dess. Vill bara att du ska vara här och hålla om mig hela tiden. 24 timmar om dygnet. 7 dagar i veckan. Fast samtidigt kanske det är bra att du bor långt bort, så man hinner längta lite. (mycket) Det var så länge sen jag kände såhär... fan.

nu är det csi

later

Kommentarer
Postat av: karin

haha fett kul att bada. och att kolla på dig när du badar ;)

2008-06-02 @ 21:26:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0